Pressemeddelelser og debatindlæg

Stor succes ved Brintbranchens årsdag
12. april 2019
Med mere end 130 tilmeldte og et program spækket med stærke profiler er Brintbranchens årsdag 2019 den største nogensinde.
Ballard udvider med ny produktionsfacilitet
4. april 2019
Det Canadiske Ballard udvider i Denmark med en ny produktionsfacilitet i Hobro, hvor virksomheden både kommer til at designe og producere brændselsceller til maritimt brug.
Lad os debattere sammen på Folkemødet 2019
21. marts 2019
Til juni vil Brintbranchen endnu engang være repræsenteret på Folkemødet på Bornholm ved direktør Tejs Laustsen Jensen. I den forbindelse stiller Tejs gerne op til debat og diskussion.
Så er programmet for energikonferencen klart!
20. marts 2019
Det er med den største fornøjelse, at vi nu kan præsentere programmet for Brintbranchens energikonference. Glæd dig til at høre de stærkeste interessenter fra både ind- og udland.
Ørsted satser på storskala brintproduktion
15. marts 2019
Ørsted ser store potentialer i den kommende offshore vindmøllepark, Holland Coast South 3&4 - det gælder ikke mindst i forhold til muligheden for verdens første storskala brintproduktion på grøn vindmøllestrøm
Grøn Transport i Herning
11. marts 2019
Brintbranchens direktør, Tejs Laustsen Jensen, holder d. 21. marts oplæg på Transportmessen i Herning, som i år dedikerer en særlig del af programmet til grøn transport.
Grøn strøm er langt bedre end afgifter
26. februar 2019
I dette debatindlæg i Altinget, stiller Brintbranchens direktør Tejs Laustsen Jensen, skarpt på klimaproblematikken i luftfarten. Udspillet fra SAS for et par uger siden viser ejerskab og ansvar for klimaudfordringerne. De lægger op til biofuels, men mængden af bioressourcer er begrænset. Deriomod bør vi satse på elektrofuels.
EU booster brint
8. februar 2019
EU vil styrke den strategiske værdikæde for brintteknologi. EU-Kommissionen ønsker at forblive førende på innovative og fossilfrie former for energi på det globale marked. Brint er i den sammenhæng uundværligt.

Se ældre nyheder her