Pressemeddelelser og debatindlæg

Flere brinttankstationer genoptager driften
5. juli 2019
Efter en midlertidig lukning af de danske brinttankstationer er flere stationer nu i drift igen.
Luftfartskonference i september
21. juni 2019
I samarbejde med IDA afholder Brintbranchen en stor konference om den grønne omstilling af luftfarten d. 17. september. Der er et enormt behov for udviklingen af bæredygtige brændstoffer til flysektoren, og i Danmark har vi potentialet til at få forrest i den indsats.
Sol, vind og e-fuels på Folkemødet
14. juni 2019
Der blev diskuteret e-fuels og omstilling af den tunge transport og flysektoren, da Drivkraft Danmark torsdag inviterede til debat på Folkemødet
Sydkoreansk delegation på besøg i Brintbranchen
4. juni 2019
Brintbranchen bød i sidste uge velkommen til 25 sydkoreanske interessenter til et møde om potentialerne i den grønne omstilling.
1000 nye brintbusser: Stærkt konsortium accelererer indsatsen
3. juni 2019
Nel Hydrogen og Ballard Power Systems er blandt de aktører, der er gået sammen i det storstilede H2Bus Consortium, som vil opskalere indsatsen for brint til transport markant.
Sejlende brintlaboratorie
22. maj 2019
Brintskibet Energy Observer har været på besøg i København. Skibet er et drivende laboratorie, som på sin seks år lange jordomsejling tester diverse former for vedvarende energi.
Gastekniske dage
15. maj 2019
Den 22. og 23. maj løber de årlige Gastekniske Dage af stablen i Billund. I år vil der være fokus på gasbranchens rolle i den grønne omstilling.
Energy Observer besøger København
9. maj 2019
Verdens første brintdrevene skib til at sejle jorden rundt, Energy Observer, lægger til kaj i København fra torsdag d. 16. maj til og med søndag d. 19. maj. Skibet kommer til at ligge ved Ofelia Plads og kan besøges af alle interesserede.

Se ældre nyheder her