Pressemeddelelser og debatindlæg

EU booster brint
8. februar 2019
EU vil styrke den strategiske værdikæde for brintteknologi. EU-Kommissionen ønsker at forblive førende på innovative og fossilfrie former for energi på det globale marked. Brint er i den sammenhæng uundværligt.
Brug overskudsvarmen bedre
1. februar 2019
Det er på tide at vi indfrier Energiaftalens mål om at fremme brugen af overskudsvarme. Det skriver en sammenslutning af store spillere på det danske energimarked, Brintbranchen iblandt, i et debatindlæg i Børsen.
Energilagring bliver svigtet
1. februar 2019
Regeringen har svigtet klimaet, skriver Tejs Laustsen Jensen, direktør i Brintbranchen, i et debatindlæg på Altinget.dk. Det er et potentielt milliardmarked, vi spiller os ud af, siger brintdirektøren.
Øg værdien af grøn energi
1. februar 2019
Det er direkte farligt for den grønne omstilling, hvis vi hviler på laurbærrene. Det skriver Brintbranchens direktør, Tejs Laustsen Jensen, i et debatindlæg på Energy Supply's hjemmeside.
Brint er essentielt i den grønne omstilling
21. januar 2019
Professor i økonomi Peter Birch Sørensen udtaler sig i en kronik i Politiken for oprettelsen af ’energiværker’, som udnytter den fluktuerende energi fra vind og sol ved hjælp af elektrolyse. Brintbranchen har i mange år været fortaler for bedre benyttelse af disse vedvarende energikilder ved konvertering til brint.
Brintbranchen søger politisk konsulent
18. januar 2019
Brintbranchen er på udkig efter en politisk konsulent, som blandt andet kommer til at bidrage til Brintbranchens public affairs arbejde og organisationens profilering i medierne.
Nyt medlem
18. januar 2019
Blue World Technologies er Brintbranchens nyeste medlem. Den Aalborg baserede virksomhed arbejder med methanolbaserede brændselsceller til transportsektoren.
Pressemeddelelse: Grønt lys for flere brinttaxier
11. januar 2019
I dag er der faldet en ny aftale om grønne taxier på plads. Aftalen garanterer taxilicenser til op til 300 ny nulemissionstaxier, som f.eks. brinttaxier. Brintbranchens direktør, Tejs Laustsen Jensen, glæder sig over dagens aftale, som han ser som et vigtigt skridt mod en grøn omstilling af transportsektoren.

Se ældre nyheder her