Pressemeddelelser og debatindlæg

Pressemeddelelse: Godt – men trist det ikke blev til mere.
10. december 2018
Brintbranchen udsendte fredag d. 7. en pressemeddelelse omkring den politiske aftale om grønne biler, der faldt på plads.
EWII Fuel Cells skifter navn
6. december 2018
EWII Fuel Cells har skiftet navn til IRD Fuel Cells A/S. Det annoncerer virksomheden i en pressemeddelelse. Ændringen er trådt i kraft i slutningen af november. For mere information se IRD Fuel Cells nye hjemmeside: www.irdfuelcells.com.
Stor succes med årets DBBD
22. november 2018
Den 19. november havde Brintbranchen fornøjelsen af, i samarbejde med SDU, Innovationsfonden og EUDP, at afholde Den danske brint- og brændselscelledag for tredje gang i arrangementets historie - og med stor succes. Traditionen tro fandt konferencen sted på Syddansk Universitet i Odense, hvor mere en 80 mennesker var mødt op for at deltage i en dag, hvor brint og brændselsceller er i fokus. 
Brint til tjeneste
15. november 2018
Den nederlandske ambassadør i Danmark, Henk Swarttouw, er formentlig den første diplomat, der kører en brintbil som tjenestebil. ’Vi ville sætte et godt eksempel, og jeg arbejder trods alt i et forgængerland, når det kommer an på grøn energi.’
Et effektivt efterår
8. november 2018
Tredje kvartal af 2018 er gået, og det har været et spændende efterår hos Brintbranchen med afholdelse af HyLAW-minikonferencen, en tur til HFC Nordic på Island, klimaudspillet og nyheden om 200 brintbusser, der skal køre i Danmark.
TV MIDTVEST sætter fokus på klima
1. november 2018
TV MIDTVEST satte i sidste uge fokus på klima. Det blev til en serie artikler og videoer, som blandt andet kom til at handle om brint. TV MIDT besøgte både Nel Hydrogens fabrik i Herning og GreenLab i Skive.
Se en Hyundai Nexo rense luften
23. oktober 2018
Hyundai har lavet en video, hvor du kan se, hvordan det foregår, når Nexo'en renser luften under kørslen.
Brintbranchen i Jernbane Tidende
12. oktober 2018
Brintbranchens direktør, Tejs Laustsen Jensen, er i blevet interviewet om potentialerne ved brinttog i Jernbane Tidende

Se ældre nyheder her