Sekretariatet
Brintbranchens daglige arbejde udføres af sekretariatet, der er baseret på Frederiksberg, tæt på Christiansborg.

Vi har en bred opgaveportefølje og arbejder i tæt kontakt med vores medlemmer for at sikre de bedste vilkår for udbredelse af brint- og brændselscelleløsninger og understøtte den kommercielle såvel som forskningsmæssige udvikling.

Det gør vi bl.a. gennem oplysningsarrangementer, events, netværksmøder, debatindlæg, politisk interessevaretagelse, generel promovering af brint- og brændselscelleteknologier og projektdeltagelse. Læs mere om de aktuelle projekter vi er involveret i her.

Direktør / CEO - Tejs Laustsen Jensen

tlj@brintbranchen.dk / +45 26 23 94 43

Tejs har siden 1. september 2015 været direktør for Brintbranchen. Han er som direktør leder af sekretariatet og tegner Brinbranchen i forhold til bestyrelsen, eksterne samarbejdspartnere og medierne. Tejs er uddannet cand.scient.pol fra Københavns Universitet og har tidligere arbejdet med transport, energi og klima, bl.a. som dansk repræsentant i den europæiske bilorganisation ACEA og i pensionssektoren.

Nøgleopgaver: Ledelse og økonomistyring, Politisk interessevaretagelse, Strategi- og organisationsudvikling

Kommunikationskonsulent - Line Strauss Jørgensen

lsj@brintbranchen.dk / +45 28 29 65 28

Line er uddannet cand.scient.pol fra Aarhus Universitet, og varetager Brintbranchens interne og eksterne kommunikation, politisk koordination, og er desuden ansvarlig for bl.a. konferencer og events. 

Nøgleopgaver: Kommunikation, Koordination, Politisk interessevaretagelse, Ledelsesbetjening og Arrangementer.

Konsulent - Eleonore Fenne

kemf@brintbranchen.dk / +45 31 27 03 20

Eleonore har en kandidatgrad i statskundskab fra Leiden University, og en bachelor i kommunikation fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. 

Nøgleopgaver: Presse, Kommunikation, Politisk interessevaretagelse, Projektmanagement. 

Brintbranchen   •   CVR: 32190669   •   Vodroffsvej 59   •   1900 Frederiksberg   •   Tlf: +4539202003