Brintbranchens medarbejdere

Sekretariatet
Brintbranchens daglige arbejde udføres af sekretariatet, der er baseret på Frederiksberg, tæt på Christiansborg. Vi har en bred opgaveportefølje og arbejder i tæt kontakt med vores medlemmer for at sikre de bedste vilkår for udbredelse af brint- og brændselscelleløsninger og understøtte den kommercielle såvel som forskningsmæssige udvikling. Det gør vi bl.a. gennem oplysningsarrangementer, events, netværksmøder, debatindlæg, politisk interessevaretagelse, generel promovering af brint- og brændselscelleteknologier og projektdeltagelse. Læs mere om de aktuelle projekter vi er involveret i her.

Vi er et lille dynamisk sekretariat med en direktør, en konsulent og to studentermedhjælpere. Derfor er hele sekretariatet involveret i alle dele af arbejdet og hjælper og sparrer med hinanden i hverdagen. Vi har dog en række nøgleopgaver, hvormed du kan orientere dig.

Direktør / CEO
Tejs Laustsen Jensen
tlj@brintbranchen.dk / +45 26 23 94 43

Tejs har siden 1. september 2015 været direktør for Brintbranchen. Han er som direktør leder af sekretariatet og tegner Brinbranchen i forhold til bestyrelsen, eksterne samarbejdspartnere og medierne.

Nøgleopgaver:
– Ledelse og økonomistyring
– Politisk interessevaretagelse
– Strategi- og organisationsudvikling

Tejs er uddannet cand.scient.pol fra Københavns Universitet og har tidligere arbejdet med transport, energi og klima, bl.a. som dansk repræsentant i den europæiske bilorganisation ACEA og i pensionssektoren.

Konsulent – På barsel
Sofie Ulrik Neergaard

Sofie er på barsel fra august 2018. Sofie har siden 1. februar 2017 været ansat i Brintbranchen. Sofie er koordinator og projektleder på aktiviteterne i de EU-finansierede HyFive og H2ME2-projekter. Derudover står hun i spidsen for en lang række arrangementer og events og er med til at udvikle nye projekter og medlemstilbud. Sofie er ansvarlig for hjemmesiden og fungerer som sekretær for bestyrelsen.

Nøgleopgaver:
– Projektøkonomi og projektledelse
– Bestyrelses- og medlemsbetjening
– Kommunikation og hjemmeside

Sofie er uddannet cand.scient.adm fra RUC og har solid erfaring med projektledelse og projektudvikling fra en lang række forskellige sammenhænge, herunder Nordisk Atlantsamarbejde under Nordisk Ministerråd.

Konsulent
Line Strauss Jørgensen
lsj@brintbranchen.dk / +45 28 29 65 28

Line har været kommunikationspraktikant hos Brintbranchen og har siden august 2018 været ansat som konsulent. Hun bistår sekretariatet i en række kommunikationsrelaterede opgaver både internt og eksternt. Line er ansvarlige for det årlige arrangement; Den Danske Brint- og Brændselscelledag (DBBD).

Studentermedhjælper
Emma Møller Husted
emh@brintbranchen.dk

Emma har været ansat siden november 2015 og bistår sekretariatet med en lang række kommunikationsopgaver, herunder udarbejdelse af nyhedsbreve, grafisk layout og hjemmesideadministration. Derudover arbejder Emma med projektøkonomi og planlægning og afholdelse af arrangementer. Emma er bachelor i bioteknologi og læser en kandidat i miljøteknologi på DTU.

Studentermedhjælper
Eleonore Fenne
kemf@brintbranchen.dk

Eleonore har været kommunikationspraktikant hos Brintbranchen og er ansat som studentermedhjælper siden august 2018. Hun bistår sekretariatet i kommunikationsrelaterede opgaver, herunder udarbejdelse af artikler til eksterne medier. Eleonore læser kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og har desuden en kandidat i statskundskab fra Universitet Leiden i Holland.