Sekretariatet
Brintbranchens daglige arbejde udføres af sekretariatet, der er baseret på Frederiksberg, tæt på Christiansborg. Vi har en bred opgaveportefølje og arbejder i tæt kontakt med vores medlemmer for at sikre de bedste vilkår for udbredelse af brint- og brændselscelleløsninger og understøtte den kommercielle såvel som forskningsmæssige udvikling. Det gør vi bl.a. gennem oplysningsarrangementer, events, netværksmøder, debatindlæg, politisk interessevaretagelse, generel promovering af brint- og brændselscelleteknologier og projektdeltagelse. Læs mere om de aktuelle projekter vi er involveret i her.

Vi er et lille dynamisk sekretariat med en direktør og tre konsulenter. Derfor er hele sekretariatet involveret i alle dele af arbejdet og hjælper og sparrer med hinanden i hverdagen. Vi har dog en række nøgleopgaver, hvormed du kan orientere dig.

Direktør / CEO - Tejs Laustsen Jensen

tlj@brintbranchen.dk / +45 26 23 94 43

Tejs har siden 1. september 2015 været direktør for Brintbranchen. Han er som direktør leder af sekretariatet og tegner Brinbranchen i forhold til bestyrelsen, eksterne samarbejdspartnere og medierne. Tejs er uddannet cand.scient.pol fra Københavns Universitet og har tidligere arbejdet med transport, energi og klima, bl.a. som dansk repræsentant i den europæiske bilorganisation ACEA og i pensionssektoren.

Nøgleopgaver: Ledelse og økonomistyring, Politisk interessevaretagelse, Strategi- og organisationsudvikling

Konsulent og projektleder - Sofie Ulrik Neergaard

sun@brintbranchen.dk / +45 31 27 03 20

Sofie har siden 1. februar 2017 været ansat i Brintbranchen. Sofie er projektleder for Brintbranchens projektaktiviteter, herunder de EU-finansierede HyFive og H2ME2-projekter. Derudover står hun i spidsen for en lang række arrangementer og events, deriblandt Folkemøde, og er med til at udvikle nye projekter og medlemstilbud. Sofie er uddannet cand.scient.adm fra RUC og har solid erfaring med projektledelse og projektudvikling.

Nøgleopgaver: Projektøkonomi og projektledelse, Bestyrelses- og medlemsbetjening, Kommunikation og generel interessevaretagelse

Kommunikationskonsulent - Line Strauss Jørgensen

lsj@brintbranchen.dk / +45 28 29 65 28

Line er uddannet cand.scient.pol fra Aarhus Universitet, og varetager Brintbranchens interne og eksterne kommunikation, politisk koordination, og er desuden ansvarlig for bl.a. konferencer og events. 

Nøgleopgaver: Kommunikation, Koordination, Politisk interessevaretagelse, Ledelsesbetjening og Arrangementer.

Politisk konsulent - Jonas Herzberg Karpantschof

jhk@brintbranchen.dk / +45 26 79 59 44

Jonas har en baggrund som bachelor i religion og menneskerettigheder og en kandidat i European affairs fra Lunds Universitet.  Jonas varetager de politiske interesser for både Brintbranchen og vores medlemmer. 

Nøgleopgaver: Politisk interessevaretagelse, Medlemsinteresser, Strategiudvikling og Kommunikation

Brintbranchen   •   CVR: 32190669   •   Vodroffsvej 59   •   1900 Frederiksberg   •   Tlf: +4539202003