Brintbranchen afholder i løbet af den kommende tid en række online webinarer om brint og PtX. Det første arrangement handler om den danske brint- og PtX-strategi.

Webinar om dansk brint- og PtX-strategi

Den grønne omstilling buldrer videre trods coronapandemien og den nedlukning, store dele af verden har oplevet. Og selvom verden er en anden i dag, end den var for bare få måneder siden, og vigtigheden af den grønne dagsorden større end nogensinde. Det er tydeligt, at den grønne indsats skal være et centralt element i den genopretningsindsats, der er nødvendig for at få økonomien tilbage på rette kurs. Men det er vigtigt at vi går til opgaven på den rigtige måde, for med den rette strategi med brint og PtX i centrum, er det muligt både at leve op til vores høje klimaambitioner og sikre dansk vækst  og nye erhvervs- og eksporteventyr for Danmark.

Grundet coronasituationen måtte Brintbranchen desværre udskyde konferencen “PtX – Strategien for grøn vækst” i marts, og det er stadig planen at afholde konferencen på et senere tidspunkt. Indtil det er muligt har Brintbranchen planlagt en række webinarer om nogle af de emner, vi skulle have behandlet på konferencen, og som er mere aktuelle end nogensinde. 

Det første webinar i rækken finder sted d. 2. juni kl. 13-14 via Microsoft Teams. Vi er meget glade for at kunne præsentere oplægsholderne Noé van Hulst, Hydrogen Envoy, Ministry of Economic Affairs & Climate Policy, og Lise Lotte Lyck, Regulatory Affairs Manager hos Ørsted, og bestyrelsesmedlem af Brintbranchen.

I dette webinar retter vi fokus mod den hollandske brintstrategi, og stiller spørgsmål til den danske brint og PtX strategi – og om Danmark er ved at blive overhalet indenom på denne dagsorden af vores nabolande. EU, Holland og flere andre lande satser i disse år stort på brint og PtX, med bl.a. dedikerede brintstrategier, men hvordan kan Danmark tage teten og sikre, at vi i fremtiden bliver en del af det europæiske førerfelt på brint og PtX?  Det er nogle af de spørgsmål, webinaret vil tage udgangspunkt i.

Programmet for webinaret ser således ud, og du kan tilmelde dig ved at udfylde formularen nedenfor:

13:00-13:05
Welcome
Tejs Laustsen Jensen, CEO, Hydrogen Denmark

13:05-13:30
The Netherlands’ Perspective on Clean Hydrogen
Noé van Hulst, Hydrogen Envoy, Ministry of Economic Affairs & Climate Policy

13:30-13:55
P2X – Getting from Megawatt to Gigawatt
Lise Lotte Lyck, Regulatory Affairs Manager, Ørsted

13:55-14:00      Concluding remarks       


Twitter


Linkedin