SerEnergy skifter navn til Advent

SerEnergy har pr. den 1. oktober skiftet navn til Advent. Navneskiftet kommer efter, at Advent pr. den 1. september har overtaget fischer Groups brændselscelleforretninger, herunder Brintbranchens medlem SerEnergy. Overtagelsen er gennemført i henhold til aktiekøbsaftalen, der blev indgået den 25. juni 2021, som du kan læse mere om her.

Advent er en amerikansk virksomhed, der udvikler, producerer og monterer komponenter til brændselsceller og avancerede energisystemer inden for bæredygtig energi.

Dr. Vasilis Gregoriou, formand og CEO i Advent, siger: “Vi er glade for at kunne byde SerEnergys og fisher eco solutions dygtige og innovative medarbejdere velkommen i Advent. Den tekniske ekspertise og produktionskapacitet, vores nye kolleger i Danmark og Tyskland besidder, passer perfekt ind i vores strategiske vækstplan. Vi forventer, at Advents produktudvikleres fremskridt inden for anvendelse af nye materialer vil kunne løfte SerEnergys off-grid og telemast-produkter markant. Omvendt forventer vi, at den produktionserfaring, de kommer med, vil sætte endnu mere fart på vores go-to-market-plan. Vi forventer, at opkøbet, der giver os en række vigtige kompetencer og faciliteter in-house, vil positionere Advent som førende inden for brændselsceller med kapacitet til at levere flere tusinde systemer om året inden for markederne for off-grid, transportable og andre typer elforsyningsløsninger.”

Morten Sørensen, medlem af Brintbranchens bestyrelse, er i forbindelse med Advents overtagelse af SerEnergy blevet CEO for Advents danske kontor.

Læs hele pressemeddelelsen her.