Brintbranchens direktør, Tejs Laustsen Jensen, som var af sted til årets Folkemødet sammen med Brintbranchens politiske og internationale chef, Mette Kirstine Schmidt, siger efter et vellykket Folkemødet 2022:

“Brintbranchens udsendte er tilbage fra Folkemødet. I år med brint og Power-to-X i fokus lige fra ankomst, hvor Toyota Danmark, Ørsted & Everfuel havde sikret CO2-fri transport i brintbus mellem Rønne og Allinge. Tak for det – og for den gode debat i bussen fredag, hvor vi sammen med bl.a. Anne Paulin og Isabella Arendt diskuterede perspektiver og tidsrammer for brint og grøn transport.

Også tak til Den kongelige nederlandske ambassade for at lægge telt til en spændende debat om bl.a. de regionale perspektiver i brint, til STRING for at rette fokus mod industri- og erhvervspotentialet i den grønne omstilling, DI Energi for ved fælles indsats at producere brint i Energiteltet, Politiken for en meget velbesøgt debat om “Brint som helsten i den grønne omstilling” og Evida for at rette fokus på den helt afgørende rolle som brintinfrastruktur har for både energi- og erhvervsudvikling landet over.

Også en stor tak til meddebattører og publikum. Det var en fornøjelse!

Og slutteligt en helt særlig tak til DRIVR, der i brintbil sørgede for at bringe vores udsendte CO2-frit (færgen undtaget) tilbage til København.”

Demonstration af elektrolyseprocessen

STRING event

Brintbranchens politisk chef deltager i en debat arrangeret af den nederlandske ambassade i Danmark. Foto: NL Embassy

Brintbranchens politisk chef deltager i en debat arrangeret af den nederlandske ambassade i Danmark. Foto: NL Embassy

Brintbranchens direktør deltager i brintbuseventet

Fornem tur hjem i en brinttaxi

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment