Ny bestyrelse til Brintbranchen

18. maj 2017

”Brintbranchen har oplevet markant vækst de sidste to år. Vores organisation står stærkere og er mere synlig i den politiske debat end nogensinde før. Vi glæder os til at arbejder videre på at fremme udbredelsen af brintløsninger endnu mere i de kommende år”, siger den genvalgte bestyrelsesformand, Theiss Stenstrøm. 

Brintbranchen har d. 25. april 2017, valgt en ny bestyrelse til dens generalforsamling i København.

“For to år siden valgte vi at gennemføre et strategiskifte for at give Brintbranchen, dengang ved navnet Partnerskab for brint og brændselsceller, mere gennemslagskraft. Det er lykkedes, kan vi konstatere”, siger Theiss Stenstrøm efter at den nye bestyrelse er valgt.

”Vi skal ikke hvile på laurbærrene. Vi vil fortsætte med at gøre den brede offentlighed og beslutningstagere opmærksomme på brint og brændselsceller som led i Danmarks grønne omstilling.”

”Vi satser hårdt på grøn transport, energilagring og energikonvertering ved hjælp af brint- og brintrelaterede løsninger. Yderst vigtigt er det i den forbindelse, at vi bliver ved med at investere i research og development, da innovativ forskning danner grobund for alle kommercielle brintløsninger vi har i dag”, slutter Stenstrøm.

Bestyrelsen består af følgende medlemmer:

Formand
Theiss Stenstrøm, EWII Fuel Cells

Næstformand
Hans Aage Hjuler, Danish Power Systems Ltd

Bestyrelsesmedlemmer
Mads Friis Jensen, Serenergy A/S (ikke på billedet)
Søren Knudsen Kær, Institut for Energiteknik, AAU
Jens Oluf Jensen, DTU Energi – Energikonvertering og –lagring (ikke på billedet)
Kristina Fløche Juelsgaard,Ballard Europe A/S
Uffe Borup, Nel Hydrogen
Thea Larsen, Dansk Gasteknisk Center
Steen Harding Hintze, Energifonden Skive

25-04-2017