I forbindelse med den pågående proces med klimaministeriets Power-to-X- og Carbon Capture and Utilization/Storage (CCUS)-strategi afholder Brintbranchen fire webinarer, hvor vi inviterer nogle af nøgleaktørerne fra PtX-verdenen til at holde oplæg, bl.a. for at få deres input til, hvad en sådan PtX-strategi bør indeholde. I webinarserien “Mens vi venter”, går vi i dybden med de tiltag, der er nødvendige for at accelerere brint- og PtX-indsatsen i Danmark – til gavn for både klima, erhverv og eksport.

Brintbranchen har længe advokeret for, at ministeriet vælger at splitte strategien op, så vi hurtigst muligt kan få en dedikeret brint- og PtX-strategi, og derfor retter vi fokus mod de nødvendige tiltag og ikke mindst de centrale spillere, der skal føre strategien ud i livet.

Webinarerne finder sted fra kl. 9-10, og de er åbne for alle interesserede. 

Første udgave i serien “Mens vi venter” handler om brintproduktion, og hvordan vi rykker den danske produktion af grøn brint fra MW til GW. Det foregår via Microsoft Teams d. 2/3. Her vil der være oplæg fra:

  • Stine Grenaa Jensen – afdelingsleder Gassystemansvar, Energinet
  • Finn Daugaard Madsen – Innovation Manager for PtX Applications, Siemens Gamesa
  • Niels-Arne Baden – Senior VP og Head of Regulation & Public Affairs, Green Hydrogen Systems

Andet webinar i serien “Mens vi venter”, foregår d. 8/4, og handler om brintforbrug og specifikt PtX i den maritime sektor. Her vil der være oplæg fra bl.a.:

  • Tine Kirk Pedersen – direktør, Danske Havne
  • Kristina Fløche Juelsgaard – Business Development Director, Ballard Power Systems Europe

Der er åbent for tilmeldinger allerede nu – I er naturligvis meget velkomne til at dele invitationen i jeres netværk.

Læs mere om “Mens vi venter” og tilmeld dig her.