Toyota

Toyota er blandt verdens største bilproducenter og har med stor succes været repræsenteret i Danmark siden 1963. Dette afspejles ved, at Toyota er et af de bilmærker, der kører flest af på de danske veje. Vejen til denne succes skyldes primært tre forhold – fokus på kvalitet, fokus på kundetilfredshed og de helt rigtige forhandlere og medarbejdere.

Mirai betyder fremtid på japansk
Brintbilen Toyota Mirai, der betyder fremtid på japansk, er en revolutionerende bil, der har en minimal påvirkning på vores klima og miljø – og som samtidigt gør et kæmpe indtryk på alle, der er interesseret i biler og teknologi.

Er du klar til et møde med brintbilen, der bringer fremtiden ind i nutiden? Toyota satser aktivt på brint som drivmiddel, og med sin veludviklede brintinfrastruktur og attraktive afgiftsforhold blev Danmark i 2015 valgt som et af de første lande i verden til at introducere den unikke brintbil Mirai.

Bilen og teknologien markerer starten på en tid, hvor vi uden at give afkald på hybrid-, benzin- eller dieselbilernes fordele og komfort vil kunne køre i en brintbil, der er helt forureningsfri under kørslen og kun udleder rent vand.

Den miljørigtige drift er kombineret med al den komfort og køreglæde, som kan forventes af morgendagens bil. Mirai har meget at byde på: Markant design og inspirerende køreglæde takket være en direkte styring og et lavt tyngdepunkt. Hertil kommer en stilfærdig – og alligevel kraftfuld – acceleration fra elmotoren.