Ballard Europe

We are Ballard Europe

Ballard Power Systems Europe A/S er anerkendt som en af de ledende spillere i den kommercielle applikation af brændselscelleløsninger. Vi har hovedkvarter i Hobro og vores aktiviteter er fokuseret på tre nøgleområder:
  
Backup Power fokuserer på kritisk infrastruktur for IT og telecom-industrien.

Technology Solutions fokuserer på at gøre vores kunder i stand til at løse tekniske og business-relaterede udfordringer, samt sætte gang i deres brændselscelle-programmer ved at levere skræddersyede løsninger af høj værdi.

Fuel Cell bus service: Det europæiske bus service team spiller en kritisk rolle i at støtte Ballard-drevne nul-udledningsbusser på brint, der bruges til offentlig transport på de europæiske veje. Den bedste support skal være tilgængelig til de voksende flåder, hvilket skal sikre pålidelig og sikker drift.
  
Ballard Power System Europe A/S blev grundlagt i januar 2007. Virksomheden er ejet 100 % af Ballard Power Systems Inc., Canada. Ballard Power Systems Inc. har omkring 50 ansatte i Ballard Power Systems Europe A/S i Hobro, såvel som i Tyskland, Frankrig og Storbritannien. Alle er de fokuseret på Ballards projekter, kunder og forretningsudvikling i Europa.