Brintbranchen er den medlemsorganisation, som samler alle, der arbejder med brint og brændselsceller. Det er vores mål at bidrage til et nulemissionssamfund ved at udbrede brintløsninger i Danmark, og sikre den størst mulige integration af teknologierne i det danske energisystem.

Vores 28 medlemmer danner tilsammen et netværk, som spænder over alle dele af branchen. Vores medlemmer består primært af virksomheder men også forskningsinstitutioner, offentlige institutioner og netværksorganisationer. Alle arbejder de med brint, elektrolyse og brændselsceller i forbindelse med transport, energilagring eller produktion af grønne brændstoffer.

Som medlem af Brintbranchen bliver I en del af dette netværk, I får indflydelse på Brintbranchens arbejde og kan samtidig trække på sekretariatets ekspertise. I får desuden adgang til Brintbranchens ugentlige nyhedsbrev, der sikrer indblik i de nyeste tiltag, lovgivning, politisk udvikling, teknologi og produktion – både i Danmark og internationalt.

Ønsker du at høre mere om vilkårene og mulighederne for medlemskab, er du velkommen til at kontakte Brintbranchens administrerende direktør, Tejs Laustsen Jensen, på mail tlj@brintbranchen.dk eller telefon 3920 2003.

Brintbranchen har et formaliseret samarbejde med Herning Kommune om erhvervsudvikling.

Brintbranchen   •   CVR: 32190669   •   Vodroffsvej 59   •   1900 Frederiksberg   •   Tlf: +4539202003