Innovationsfonden er nu klart med yderligere 350 millioner kroner til innovationsvirksomheder, som er særligt udsatte under coronakrisen.

Innovationsfonden klar med hjælp til trængte virksomheder

I forbindelse med regeringens hjælpepakker til at holde hånden under danske virksomheder, har Innovationsfonden fået til opgave at udlede yderlige 350 millioner kroner til vidensbaserede og innovative iværksættere og små og mellemstore virksomheder, der er særligt trængte her under coronakrisen. Formålet er at støtte op om de innovative virksomheder og sikre, at de kan fortsætte deres udvikling og innovationsprojekter, og derved mindske risikoen for tabte vidensarbejdspladser. I forbindelse med offentliggørelsen af dette nye tiltag udtalte direktør for Innovationsfonden, Anne-Marie Levy Rasmissen:

“Vi er meget bevidste om, at der er mange ellers lovende vidensbaserede virksomheder, startups og iværksættere i hele Danmark, som står i en meget alvorlig situation lige nu. Indtjeningen er måske væk, og likviditeten kan være presset til det yderste. Derfor gør vi, hvad vi kan, for at få ekstra midler ud hurtigst muligt, så vi kan bidrage til at holde liv i de mest lovende af de vigtige vidensvirksomheder og iværksættere”.

Du kan læse mere her


Twitter


Linkedin