HFC Nordic 2020: Fuelling the Future

19. december 2019

Kom til nordisk brintkonference i Aalborg den 22-23 september 2020.

HFC Nordic 2020

Brintbranchen er allerede i fuld gang med at forberede næste års store nordiske brint- og brændselscellekonference HFC Nordic. Dette år er Danmark nemlig værtsland for det nordiske koncept, som hvert andet år sætter fokus på brint og brændselsceller i et nordisk perspektiv.

I år vil Aalborg danne rammen om to dage med fokus på brint til tung transport. Datoerne er den 22-23 september 2020. Programmet er under udarbejdelse, men Brintbranchen glæder sig til at byde velkommen til et par dage med fokus på brint- og brændselscelleteknologier til den tunge del af transportsektoren.

Konferencen har fået undertitlen Fueling the Future – og der vil være fokus på både vejgodstransport, kollektiv transport samt løsninger til både vand- og luftbåren transport.

Følg med her på siden for mere information, og sæt allerede nu kryds i kalenderen den 22-23. september 2020.

Hydrogen and Fuel Cells Nordic – HFC Nordic – 2020 bliver i år afholdt af Brintbranchen i Aalborg. Arrangementet går på skift mellem de forskellige nordiske brintorganisationer og blev således i 2018 afholdt i Island med Icelandic New Energy som vært. Her var fokus især på brintinfrastruktur og maritime applikationer.