Green Hydrogen Systems, der står til at få en afgørende rolle i fremtidens produktion af grøn brint, går på børsen i København. Virksomheden vil få en værdi på op til tre milliarder kroner.

Dette annoncerede virksomheden den 27. maj i en intention-to-float-meddelelse, hvorefter virksomheder normalt bliver børsnoteret cirka fire uger efter. Til at begynde med bliver der udstedt aktier for en milliard kroner, der tilsammen med eksisterende aktier giver en virksomheden en markedsværdi på omkring tre milliarder kroner.

Sebastian Koks Andreassen, administrerende direktør for Green Hydrogen Systems, siger i forbindelse med annoncering følgende til Berlingske: “Vi er i gang med vokse vores virksomhed til den stigende efterspørgsel efter grøn brint. Det betyder en skalering af vores produktionskapacitet, vores forskning, udvikling og vores organisation. Det kræver penge, og det har vi nu vurderet kunne være attraktivt at rejse gennem en børsnotering.”

ATP, Vækstfonden, BankInvest, Nordea og A.P. Møller Holding er blandt virksomheder, der har valgt at skyde penge i Green Hydrogen Systems.

Læs mere her.