God aftale om el- og brændselscellebiler

10. maj 2017
Pressemeddelelse fra Brintbranchen 

Brintbranchen roser regeringen, Socialdemokratiet og det Radikale Venstre for forsat at styrke Danmarks position som foregangsland, når det gælder grøn transport. Parterne har netop afsat 10 millioner over de næste 2 år til brændselscellebiler. Penge, der ifølge branchen er med til at fastholde Danmarks førerposition på området.

”Med de 10 millioner er partierne med til at sikre Danmarks fortsatte førertrøje indenfor brint- og brændselsceller. Vi er meget tilfredse med et højt ambitionsniveau indenfor den grønne omstilling, også når det kommer til transport, ” siger direktør i Brintbranchen, Tejs Laustsen Jensen.

Han hæfter sig ved, at Danmark har verdens første nationale netværk af brinttankstationer, som nu forsat kan blive udvidet til gavn for den grønne omstilling. Ligeledes har en række af verdens største bilproducenter, såsom Toyota, Honda og Hyundai, introduceret deres brintbiler i Danmark.

”Danske brint- og brændselscellevirksomheder eksporterer deres produkter og viden til hele verdenen, og med forsat støtte fra Regeringen, Socialdemokratiet og Radikale Venstre kan vi skabe endnu flere grønne arbejdspladser til gavn for miljøet og væksten i Danmark”, slutter Tejs Laustsen Jensen.

18-04-2017