European Energy køber REintegrate

Brintbranchens medlem European Energy har købt PtX-virksomheden REintegrate, hvilket betyder, at REintegrate bliver en del af den nyetablerede PtX-afdeling i European Energy. Afdelingen kommer til at ligge i Støvring, hvor REintegrate allerede holder til.

Opkøbet er blandt andet sket som følge af den øgede efterspørgsel efter PtX-teknologi. Tidligere i år indgik European Energy, REintegrate og Mærsk en aftale om levering af e-metanol til Mærsks første containerskib, der kan sejle på dette bæredygtige brændstof. European Energy har også indgået en aftale med brændstofdistributøren Circle K om levering af e-metanol. To aftaler, som understreger PtX-løsningers voksende popularitet og potentiale.

Det er Emil Vikjær-Andresen, der bliver chef for European Energys nye PtX-afdeling. I forbindelse med købet af REintegrate, siger han følgende til Ritzau: ”Som vi har set det seneste år, er efterspørgslen efter PtX-løsninger allerede eksisterende. Dette er et uforløst marked, hvor vi har en unik mulighed for at få erfaring og knowhow om fremtidens brændstofløsninger. Vi har nu etableret et kompetent og erfarent team, og vi er meget glade for at kunne drive denne innovation frem i Danmark.”

Læs mere om European Energys køb af REintegrate hos Ritzau her.