Erhvervsminister, Simon Kollerup, besøgte erhvervsparken GreenLab i Skive.

Erhvervsministeren på besøg hos GreenLab i Skive

Erhvervsminister, Simon Kollerup, var mandag på besøg hos GreenLab for ved selvsyn at besigtige den succesfulde erhvervspark. GreenLab Skive fik en bevilling på ni millioner gennem den Målrettede Erhvervsindsats, som har lagt det fundament, der på få år har trukket private investeringer med sig på over 1 milliard kroner. GreenLab har skabt et dansk epicenter for grøn udvikling og teknologi i Skive, og er på få år vokset sig særdeles stærke, ikke mindst grundet deres nyskabende samarbejdsmodeller.

I forbindelse med besøget udtalte erhvervsministeren i en pressemeddelelse:
“Erhvervsparken GreenLab i Skive er et mønstereksempel på, hvordan man både kan tilgodese en bæredygtig udvikling samtidig med, at man laver erhvervsudvikling,” siger erhvervsminister Simon Kollerup. ”Det fokus, der er på grøn strøm og cirkulær brug af hinandens ressourcer, taler til mange virksomheder. Ikke kun, fordi det er grønt, men også fordi der er penge i det – det er simpelthen en god forretning.”

”Det, at erhvervsparken her i Skive kan få så stor succes, viser, at udvikling og innovation ikke nødvendigvis skal finde sted i og omkring landets større byer,” fortsætter erhvervsminister Simon Kollerup. ”Og det understreger, at der ikke kun bliver arbejdet seriøst med den grønne omstilling i storbyer som København og Aarhus – men at man også kan opnå stærke resultater her lige klos op ad Limfjorden.”

Du kan læse mere om besøget her, og se hele pressemeddelelsen her.


Twitter


Linkedin