Det er med stor glæde, at Brintbranchen kan byde EKF Danmarks Eksportkredit velkommen som nyt medlem.

EKF Danmarks Eksportkredit er et af verdens førende eksportkreditinstitutter på vindprojekter og grøn omstilling. Årtiers erfaring med grøn omstilling giver nu EKF mulighed for også at være i front med finansiering og risikoafdækning, når det gælder brint og Power-to-X.

Derfor giver det god mening for EKF også at være medlem af Brintbranchen, hvor EKF bliver budt velkommen med glæde:

“Vi er meget glade for, at EKF har valgt at melde sig ind i Brintbranchen som led i deres strategiske PtX-satsning. Det er afgørende for hele den danske brint- og PtX-industri, at brint og PtX tænkes ind i en eksportkontekst, og at danske virksomheder også har mulighed for at udvikle deres forretning i andre lande end Danmark.  For at få succes er finansiering et nøgleelement og vi mener derfor, at EKF’s medlemskab tilføjer stor værdi for vores øvrige medlemmer, samt branchen som helhed. Vi glæder os meget til samarbejdet,” siger Tejs Laustsen Jensen, direktør i Brintbranchen.

Også hos EKF Danmarks Eksportkredit ser CEO Peder Lundquist frem til samarbejdet:

“Vi oplever en enorm interesse hos vores store kunder for PtX, og viljen til at komme i gang er meget stor. Derfor giver det god mening for os at være medlem af Brintbranchen, hvor vi kan komme endnu tættere på relevante aktører i branchen. Vi ser jo gerne, at når man siger PtX-eksport, så tænker man både på brinteksport, men også på eksport af PtX-teknologi. Og særligt, når det gælder PtX-teknologi, kan man med fordel tænke EKF ind. Vores mission er i alt hvad vi laver, at gøre Danmark rigere og verden grønnere,” siger Peder Lundquist.

Spørgsmål eller kommentarer
Tejs Laustsen Jensen – direktør Brintbranchen
tlj@brintbranchen.dk
tlf. 26 23 94 43