Brintbranchen søger politisk konsulent

18. januar 2019

Har du lyst til at skabe de bedst mulige vilkår for den grønne omstilling? Og til at bruge din arbejdsdag på at sikre, at danske virksomheder og forskningsinstitutioner får den størst mulige rolle i den internationale omstilling af transport, energilagring, brændstofproduktion m.v. Så er det måske dig vi leder efter. Den rette kandidat har politisk indsigt, er ansvarsbevidst, initiativrig og kan håndtere mange såvel simple som komplekse opgaver. Vi tilbyder stor indflydelse på egne arbejdsopgaver, en afvekslende hverdag og ikke mindst muligheden for at gøre en forskel.


Hvem er Brintbranchen?

Brintbranchen er brancheorganisation for godt 30 danske virksomheder, forskningsinstitutioner og netværksorganisationer, der alle arbejder med fremtidens grønne energiløsninger inden for områder som transport, energilagring og produktion af grønne brændstoffer. Der er mange forskelligartede medlemmer, men de bindes sammen af et fælles mål: at bidrage til mere grøn energi ved at fremme anvendelsen af brint og brændselsceller.


Stillingen
Som politisk konsulent skal du bidrage til at fremme udbredelsen af brint- og brændselscelleteknologier. Du bliver en del af et lille sekretariat, hvor vi løfter en lang række forskellige opgaver, og hvor politisk arbejde, sekretariatsbetjening og kommunikationsopgaver går hånd i hånd. Du får egne ansvarsområder og kommer i tæt samarbejde med Brintbranchens direktør til at indgå i dialog med medlemmer, myndigheder, politikere og andre samarbejdspartnere. Rejseaktiviteter over året skal påregnes.

I stillingen som konsulent i Brintbranchen skal du:

  • Bidrage til Brintbranchens public affairs arbejde og selvstændigt løfte politiske sager og dagsordner.
  • Betjene medlemmer og bestyrelse
  • Medvirke til at profilere Brintbranchen gennem forskellige kommunikationstiltag på konferencer, i medier, hjemmeside, nyhedsbreve osv.
  • Planlægge og afholde konferencer og workshops – Understøtte Brintbranchens direktør i ad hoc sager.

Om dig
Som person er du udadvendt, initiativrig og professionel i din opgaveløsning. Vi er et mindre sekretariat og du har derfor mod på at arbejde selvstændigt og med ansvar for mange forskellige arbejdsopgaver.

Du har:

  • Relevant akademisk uddannelse
  • Politisk indsigt og forståelse.
  • Høj grad af selvstændighed
  • Gode skriftlige kompetencer – Gode engelskkundskaber i både skift og tale
  • Kendskab til energibranchen er en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyder
En spændende og afvekslende hverdag i Brintbranchens sekretariat, der er beliggende på Frederiksberg tæt ved søerne. På sekretariatet har vi en afslappet og uformel tone. Stillingen indebærer stor frihed til selv at præge arbejdet. Du vil blive tilbudt at indgå i frokostordning og sundhedsforsikring. Tiltrædelse snarest muligt.


Ansøgningen og CV sendes til emh@brintbranchen.dk hurtigst muligt og senest den 1. februar 2019 kl. 10.00. For yderligere oplysninger kan du kontakte direktør Tejs Laustsen Jensen på tlf. 26 23 94 43.