Brintbranchen søger konsulent – udløbet

16. maj 2018

Bemærk: Ansøgningsfristen er overskredet. Fristen var d. 30. maj 2018 kl. 12.00.
Kontakt direktør Tejs Laustsen Jensen ved eventuelle spørgsmål på tlf. 26 23 94 43

Brintbranchen leder efter en ny medarbejder med tiltrædelse hurtigst muligt.

Læs opslaget herunder eller download det som pdf her.
Bemærk! Ansøgningsfrist er 30. maj 2018 kl. 12.00.

 

Stillingsopslag

Den rette kandidat er ansvarsbevidst, initiativrig og kan håndtere mange såvel simple som komplekse opgaver. Til gengæld får vedkommende stor indflydelse på egne arbejdsopgaver og et kig ind i det politiske maskinrum. Hvis du har et ønske om at arbejde i krydsfeltet mellem innovative virksomheder, vækst- og eksportpotentiale samt public affairs og grøn energi, så er det dig vi leder efter. 

Hvem er Brintbranchen?

Brintbranchen er brancheorganisation for godt 30 danske virksomheder, forskningsinstitutioner og netværksorganisationer, der alle arbejder med fremtidens grønne energiløsninger inden for områder som transport, energilagring og produktion af grønne brændstoffer. Der er mange forskelligartede medlemmer, men de bindes sammen af et fælles mål: at fremme anvendelsen af brint og brændselsceller i Danmark.

Stillingen

Som konsulent skal du bidrage til at fremme udbredelsen af brint- og brændselscelleteknologier. Du bliver en del af et lille sekretariat, hvor vi løfter en lang række forskellige opgaver, og hvor projektstyring, politisk arbejde, sekretariatsbetjening og kommunikationsopgaver går hånd i hånd. Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med medlemmer, myndigheder, politikere såvel som andre samarbejdspartnere. Rejseaktiviteter over året skal påregnes.

I stillingen som konsulent i Brintbranchen skal du:

Administrere flere nationale og europæiske udviklingsprojekter

Betjene medlemmer og bestyrelse

Medvirke til at profilere Brintbranchen gennem forskellige kommunikationstiltag på konferencer, i medier, hjemmeside, nyhedsbreve osv.

Planlægge og afholde konferencer og workshops

Understøtte Brintbranchens direktør i ad hoc sager

Bidrage til Brintbranchens public affairs arbejde

 Om dig

Som person er du udadvendt, initiativrig og professionel i din opgaveløsning, samt ansvar herfor. Vi er et mindre sekretariat og du har derfor mod på at arbejde selvstændigt og med ansvar for egen arbejdsopgaver. Omvendt indebærer stillingen stor frihed til selv at præge arbejdet.

Du har:

Relevant akademisk uddannelse

Høj grad af selvstændighed

Gode skriftlige kompetencer

Gode engelskkundskaber i både skrift og tale

Vi tilbyder

Din arbejdsplads vil være i Brintbranchens sekretariat, der er beliggende på Frederiksberg tæt ved søerne. På sekretariatet har vi en afslappet og uformel tone. Du vil blive tilbudt at indgå i frokostordning og sundhedsforsikring. Tiltrædelse hurtigst muligt, dog senest 1. august.

Ansøgningen og CV sendes til tlj@brintbranchen.dk senest den 30. maj kl. 10.00. For yderligere oplysninger kan du kontakte direktør Tejs Laustsen Jensen, tlf. 26 23 94 43 / tlj@brintbranchen.dk eller konsulent Chris Holst Preuss tlf. 22 88 99 96 / chp@brintbranchen.dk