Brintbranchen på Folkemødet

6. juni 2017

Årets Folkemøde finder sted d. 15.-18. juni som sædvanligvis på Bornholm. Igen i år er Brintbranchen repræsenteret ved sekretariatet. I år afholder vi 2 arrangementer omkring centrale energi- og transportpolitiske emner.

Fredag d. 16. juni kl. 10.30 kickstarter vi debatten omkring fremtidens biler ved Brandstationens Eventtelt. Her har vi taget Toyotas Mirai med ind i teltet og tager debatten med DI Bilbranchen, Toyota, NEL samt Energi- og Olieforum under titlen: ”Skal bilerne køre på vand fremfor diesel?”

Til dette event vil du også få mulighed for at lære mere om det EU-støttede HyFive-projekt, der gennem de sidste 5 år har arbejdet med at udbrede brintbiler og brintinfrastruktur i hele Europa.

Lørdag starter vi ud foran Energinets telt med at vise Hyundais IX35 frem for nysgerrige øjne både fra kl. 12.00-13.00 samt igen fra kl. 16.00-17.00. Herefter tager vi kl. 17.00 i Energinets telt fat på energilagring sammen med bl.a. Vestas, Biogasbranchen, GasStorageDenmark samt European Energy, der står bag konceptet GigaStorage. Debatten kommer til at handle om de mange forskellige aspekter af lagring såsom varme, naturgas, biogas og brint og kan findes under titlen: ”Hvordan gemmer vi strøm fra vind, til når det ikke blæser?”

Derudover vil Brintbranchens ansatte være at finde under de mange andre forskellige og relevante debatter om energi- og klimapolitik på Folkemødet.

Programmet til Folkemødet kan du finde her.