brintteknologi gennem forskning

Forskning

Danmark er førende på verdensplan, når det gælder udviklingen af brintteknologi. Det er takket været det dynamiske og innovative forskningsklima i Danmark, at Danmark er nået så langt. Forskningen danner fundamentet for alt det vi ved og kan med brint, og har dermed banet vejen for brints kommercielle gennembrud.

De danske løsningen på vedvarende energiområdet er eftertragtede i udlandet og er ét af Danmarks vigtigste eksportprodukter. De sidste par år har brintbranchen allerede oplevet markant vækst på eksportmarkeder, og det har resulteret i mange nye danske arbejdspladser.

Brintbranchen forbinder

Det er vi i Brintbranchen stolte af, men vi må ikke hvile på laurbærbladene. Det er ikke nok at være førende nu, vi skal også være klar til i morgen. Derfor er det vigtigt, at vi bliver ved med at prioritere og investere i forskning og udvikling af innovative løsninger og fastholde et tæt og godt samarbejde mellem forskningsinstitutioner og erhvervslivet. Det kræver en indsats fra industrien, men også en markant offentlig prioritering af midler til energiforskningen.

Brintbranchen danner en platform, hvor erhvervslivet og forskere møder hinanden og kan drage gavn af hinandens kompetencer. Vi holder os løbende ajour med projekter i nordisk og EU-regi, og har overblik over brintbranchens teknologiske fremgang.

Forskningsprojekter inden for brintteknologi

Brintbranchen deltager i en række forsknings- og demonstrationsprojekter inden for brintteknologi, hvor vi bl.a. står for kommunikationsindsatsen.

Brintbranchen   •   CVR: 32190669   •   Vodroffsvej 59   •   1900 Frederiksberg   •   Tlf: +4539202003