Folkemødet 2018

Brintbranchen har i år planlagt et meget travlt program for Folkemødet. Brintbranchen er arrangør eller medarrangør på hele 4 programmer torsdag, fredag og lørdag. Igen i år vil Brintbranchen have brintbiler med på Folkemødet og diskutere fremtidens transportløsninger.

I år vil de fire arrangementer tager udgangspunkt i flere af de projekter som Brintbranchen er partnere i. Se tidsplanen her:

Tidspunkt Arrangement
Torsdag d. 14. juni 2018: kl. 13:00 – 14:00 H2ME2 arrangement: Mød Jesper Theilgaard som vil interviewe brintbilister
Fredag d. 15. juni 2018: kl. 09:00 – 10:00  HyLAW arrangement: Når bureaukrati sætter en stopper for den grønne omstilling
Fredag d. 15. juni  2018: kl. 13:30 – 14:30 FutureGas arrangement: Fremtidens helte – mød de grønne forskere
Lørdag d. 16. juni 2018: kl. 15:00 – 16:00 FutureGas arrangement: Er gas en del af den grønne omstilling?

De forskellige arrangementer vil omhandle:

  • H2ME: Jesper Theilgaard interviewer brintbilister

Jesper vil interview en række daglige brugere af brintbiler omkring deres oplevelser med at køre på brint. Jesper Theilgaard vil bl.a. interviewe Mia Nygaard, socialborgmester i København som bruger en brintbil som borgmester bil.

  • HyLAW: Sætter bureaukrati en stopper for den grønne omstilling? – debat om den grønne omstilling.

Her stilles spørgsmålet til Vindmølleindustrien ved Martin Risum Bøndergaard, Politik- og analysechef, Biogasbranchen ved Bruno Sander Nielsen, faglig direktør og Brintbranchens egen direktør Tejs Laustsen Jensen. Som moderator vil Hanne Edlefsen som er afdelingsleder i Energinet lede os igennem en spændende debat.

  • FutureGAS: GasTalk

Her vil to Ph.d.er og en lektor vil fortælle om deres forskning i grønne løsninger baseret på gas. De vil fortælle om deres arbejde i et TEDTalk lignede format, som skal gøre deres komplicerede forskning let tilgængelig for alle.

  • FutureGAS: Er gas stadig en del af den grønne omstilling? – debat om gassen rolle i den grønne omstilling

Til denne debat skal vi bl.a. høre fra ProjectZero i Sønderborgs direktør Peter Rathje, Biofos direktør John Buur Christiansen, Head of Department på DTU Poul Erik Morthorst samt Brintbranchens direktør Tejs Laustsen Jensen. Og til at lede slagets gang har vi rekrutteret Jeppe Danø som er Områdeleder for Gassystemansvar i Energinet.

Nyheder om Folkemødet 2018