Konference om energilagring
14. august 2017
24. august er der energilagring og -konvertering på programmet. Kom med i Industriens Hus til en spændende formiddag. Arrangementet arrangeres i samrbejde med DI Energi, DTU, Innovationsfonden, Brintbranchen, ATV og IDA.
Pihl og Prehn på brintbilstur
10. august 2017
Da de to medlemmer af Folketinget, transportordførerne Kristian Pihl Lorentzen fra Venstre og Rasmus Prehn fra Socialdemokratiet planlagde deres trafikale sommertogt, tog de i mod udfordringen fra Brintbranchen om at teste, om Danmark har et landsdækkende netværk af brinttankstationer. Nu er togtet gennemført, og de to politikere har kørt fra Skagen til Gedser på 5 dage og har tilbagelagt mere end 1350 km i brintbiler fra Hyundai og Toyota og bilerne har undervejs kun udledt vand.
Brintbusevent: FCB CPH17
9. august 2017
Til september kommer den første brintbusevent til Danmark. FCB CPH17 vil sætte fokus på, hvordan brint- og brændselscelleløsninger kan bidrage til den fremtidige grønne, offentlige transport i Danmark.
Toyota indleder program til støtte af forskning i brintløsninger
2. august 2017
Toyotas fond til fremme af mobilitet, The Toyota Mobility Foundation (TMF), har startet et forskningsprogram, der skal fremme udviklingen af brint løsninger og har anmodet om forskningsprojekter hertil.
Høringsfiler
1. august 2017
Filer til høringen af energikatalog
Prehn og Pihl fra Skagen til Gedser i brintbil!
31. juli 2017
Folketingsmedlemerne Rasmus Prehn og Kristian Pihl Lorentzen tager på brintbils togt gennem Danmark. De vil her få kørt næsten 1350 km i brintbiler og undervejs besøge en række virksomheder og institutioner.
Energipolitik: Er energikonvertering og -lagring en del af agendaen?
29. juni 2017
Torsdag den 24. august afholdes denne konference om de danske perspektiver og udfordringer i forbindelse med lagring og konvertering af energi.
Reportage fra Folkemødet – Hvordan gemmer vi den grønne vind, når det ikke blæser mere?
21. juni 2017
Læs mere om Brintbranchens debat om lagring på årets Folkemøde med Biogasbranchen, European Energy, GasStorageDenmark samt Nel Hydrogen Solutions

Se ældre nyheder her